Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Baráž se Švédskem? Šance na postup vidím velmi dobře, prohlašuje Straka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí díl pořadu Přímák se soustředí nejen na ohlédnutí za 26. kolem tuzemské nejvyšší soutěže, ale s Františkem Strakou se také zabýváme nadcházející baráží o mistrovství světa. „Máme velkou šanci na postup, i když hrajeme venku a tlak je obrovský,“ říká fotbalový kouč před čtvrtečním střetnutím se Švédskem.

Hostem pořadu Přímák na Sport.cz byl trenér František Straka.Video: Sport.cz

 
Článek

Patrně největším překvapením uplynulého ligového víkendu byla výhra Karviné 3:1 na hřišti Baníku. „Jak je možné, že takový mančaft (Karviná) má jen 13 bodů? Když vidím to jejich napadání, nebáli se hrát, kombinačně velice dobří," podivuje se někdejší trenér Karviné.

První Plzeň ztratila body remízou 0:0 na hřišti o záchranu bojujícího Jablonce, zatímco Sparta vyhrála v Mladé Boleslavi 3:0 a Slavia zdolala na svém hřišti České Budějovice 1:0.

Střelecky se prosadili i nováčci v české reprezentační nominaci. Ladislav Krejčí mladší skóroval za Spartu, Ondřej Lingr rozhodl o výhře sešívaných. Právě Lingr je Strakovým velkým oblíbencem. „Je to neskutečný týmový hráč. Kamkoliv ho postavíš, tak odevzdá maximum."

Co dalšího zaznělo ve fotbalovém studiu Sport.cz? Více ve videu výše.

Reklama