Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Klokany podržel Pan neprůstřelný, Baník byl po půli jako lavina

Tak konečně, tým z Ostravy poprvé od začátku sezony vyhrál venku. A hned ve velkém stylu, po přestávce nasázel Teplicím rovnou pět gólů. Tři zástupci Baníku figurují v ideální sestavě 18. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče mají v jedenáctce Sparta a Bohemians. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím stránek klubů

Sestava 18. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Začátek jara Baníku vychází. Po remíze ve Zlíně udeřil v Teplicích plnou silou. U prvních dvou tref si gól a asistenci vyměnili Jiří Klíma a Cadu, v nastavení kanonádu završil stoper David Lischka. Klokani jsou na jaře dokonce stoprocentní. V azylu Votroků ustáli dlouhé oslabení, brankář Martin Jedlička byl neprůstřelný a trefa obránce Lukáše Hůlky zůstala vítěznou.

Mistrovská Plzeň v Brně prohrávala, ale ve druhém poločase pod vedením kapitána Lukáše Hejdy zápas otočila. Sparta rozhodla duel s Mladou Boleslaví větší produktivitou, finský debutant Kaan Kairinen si připsal gól a asistenci, střídající Martin Minčev v závěru dvakrát skóroval.

O podpisu trenéra Pavla Hapala pod kanonádou Baníku z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Jablonec remizoval se Zlínem, Jakub Považanec se postaral o obě branky domácích, Vachtang Čanturišvili na druhé straně měl bilanci jedna plus jedna. Liberec zvítězil na jihu Čech, kde se o vítěznou trefu postaral Lukáš Červ.

Sestava 18. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Jedlička (Bohemians, 1) - Hejda (Plzeň, 4), Lischka (Ostrava, 1), Hůlka (Bohemians, 1) - Cadu (Ostrava, 1), Považanec (Jablonec, 1), Kairinen (Sparta, 1), Červ (Liberec, 1) - Minčev (Sparta, 2), Jiří Klíma (Ostrava, 3), Čanturišvili (Zlín, 1).
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 18. kola?
Martin Jedlička (Bohemians)
36,1 %
Lukáš Hejda (Plzeň)
6,4 %
David Lischka (Ostrava)
2,6 %
Lukáš Hůlka (Bohemians)
1,2 %
Cadu (Ostrava)
1,9 %
Jakub Považanec (Jablonec)
1,3 %
Kaan Kairinen (Sparta)
23,2 %
Lukáš Červ (Liberec)
2 %
Martin Minčev (Sparta)
1,2 %
Jiří Klíma (Ostrava)
22 %
Vachtang Čanturišvili (Zlín)
2,1 %
Celkem hlasovalo 1567 čtenářů.

Reklama

Související témata: