Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Plzeňská invaze, bitva o titul je zase otevřená

Praha

Lídra zaskočili a bitvu o titul na začátku jara patřičně zdramatizovali. Obhájci trofeje jasně ovládli očekávaný šlágr, a tak není divu, že hned pět borců Viktorie figuruje v ideální sestavě 21. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce v ní má Mladá Boleslav, která i v oslabení dokázala zvítězit v Teplicích.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 21. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Slavii se bitva v Plzni nevyvedla, Viktoria měla navrch. Znovu tak dokázala, že důležité duely její ostřílené hráče baví mnohem víc než řada všedních.

Vítězný gól vstřelil útočník Chorý po nabídce aktivního beka Limberského. Obranu znovu držel kapitán Hubník, zálohu oživil Kayamba a vysoký standard potvrdil Hrošovský.

Do středu tabulky se posunula Mladá Boleslav. V Teplicích zavřel bránu na zámek její gólman Šeda, v záloze se dařilo Ladrovi.

Obránce Sladký trefil Olomouci v Ďolíčku zlaté tři body, Daníček ze Slovácka proměnil Karviné hned dvě penalty. Mazák Baroš v duelu s Libercem nakopl Baník, první gól šťastnou tečí dal a druhý připravil. Opavský Smola pak zařídil překvapivou remízu v Jablonci.

Sestava 21. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Šeda (Mladá Boleslav) - Sladký (Olomouc), Hubník (Plzeň), Limberský (Plzeň) - Kayamba (Plzeň), Hrošovský (Plzeň), Daníček (Slovácko), Ladra (Mladá Boleslav) - Baroš (Ostrava), Chorý (Plzeň), Smola (Opava).

Reklama