Hlavní obsah

Ševčík... a kdo dál? Expert doporučuje, které ligové talenty se vyplatí sledovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otázkou, které mladé hráče se vyplatí sledovat, protože by jejich kariéra mohla nabrat strmý vzestup, se opět zabýváme ve fotbalovém pořadu Přímák. Tentokrát ve studiu Sport.cz odpovídá trenér reprezentační sedmnáctky Petr Havlíček, který různé hráče aktuálně působící v lize zná již z dorosteneckých let.

Které talenty sledovat ve Fortuna lize? Diskuse z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

„Dá se předpokládat, že se někam posune, protože je hráč kreativní, a těch my moc nemáme," uvádí například na adresu na adresu brněnského Michala Ševčíka, který po postupu z druhé ligy září i mezi tuzemskou elitou.

Nicméně trenér sedmnáctky upozorňuje i na české fotbalisty, kteří hrají mimo Českou republiku.

Co stojí za úspěchy Plzně? A pomůže Viktorii Jemelka? Diskuse z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

„Myslím si, že máme zajímavé mladé hráče i v zahraničí. Ať už třeba Dan Samek, nebo Lukáš Ambros ve Wolfsburgu nebo Samuel Grygar v Interu Milán a máme taky hodně zajímavých brankářů v zahraničí," říká Havlíček.

PŘÍMÁK s Petrem Havlíčkem, trenérem fotbalové reprezentace do 17 letVideo: Sport.cz

A v případě gólmanů zřejmě naráží mimo jiné na trojici v Manchesteru United. Českou fotbalovou školu zde zastupují Matěj Kovář, Ondřej Mastný a Radek Vítek, zatímco Liverpoolu patří Vítězslav Jaroš, jenž aktuálně hostuje ve Stockportu působícím ve čtvrté anglické lize.

O tom, kteří talenti ho zaujali v české nejvyšší soutěži, se dozvíte ve videu z pořadu Přímák. Celý díl si můžete přehrát nejen formou videa, ale také jako podcast.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články