Hlavní obsah

Šlágr Plzně se Slavií má řídit zkušený Polák Raczkowski

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je jasno. Nedělní ligový šlágr 27. kola mezi Plzní a Slavií by měl podle informací Sport.cz řídit polský sudí Pawel Raczkowski, osmatřicetiletý rodák z Varšavy, který je rozhodčím FIFA od roku 2013. Ten naváže na představení svého krajana Szymona Marciniaka, na jehož adresu pršela chvála, jak zvládl v Edenu derby Slavia - Sparta. Zápas se v Plzni hraje v neděli od 19:00.

Foto: Profimedia.cz

Nedělní ligový šlágr 27. kola mezi Plzní a Slavií by měl podle informací Sport.cz řídit polský sudí Pawel Raczkowski,

Článek

Polského arbitra chválila nejen komise rozhodčích, spokojené byly i Slavia se Spartou. A tak se předseda komise Radek Příhoda rozhodl zvolit podobné řešení. Tentokrát podle všeho vsadil na Pawla Raczkowského. Plzeň, která bude mít v neděli výhodu domácího prostředí, vede tabulku o bod právě před Slavií.

„Je to utkání o titul, proto jsme se rozhodli k tomuto kroku. Šlágr bude pískat polský rozhodčí," potvrdil už dříve Příhoda.

Raczkowski jako hlavní v této sezoně například odřídil zápas Konferenční ligy mezi Vitesse a AS Řím (0:1) a jako čtvrtý rozhodčí byl i na střetnutí Ligy mistrů Juventus - Villarreal (0:3). V polské lize byl v akci naposledy 19. března při utkání Lech Poznaň - Jagellonia (3:0).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.