Hlavní obsah

Ustojí Guľa krizi? O osudu plzeňského kouče se má rozhodnout brzo

Aktualizováno

Bude stát současná bídná série fotbalové Plzně hlavu kouče Ariana Guľy? Zásadní otázka, která se vznáší nad Doosan arénou. Podle informací Sport.cz je situace padesát na padesát, verdikt by měl padnout v nejbližších dnech.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Trenér Plzně Adrián Guľa během utkání s Karvinou

Článek

Plzeň zažívá nejhorší sérii v lize od jara 2009. Od té doby se jí nestalo, aby tři zápasy po sobě nedala a gól a získala v nich jediný bod. A náročnost plzeňského šéfa Adolfa Šádka je pověstná...

V minulosti odvolal trenéra i v situaci, která byla pro klub daleko příznivější než ta nynější. Stačilo, aby se mu nelíbil herní projev.

Například Roman Pivarník se pakoval ve chvíli, kdy Viktoria vedla ligu. Miroslav Koubek byl odejit poté, co získal mistrovský titul, ale neuspěl v bojích o Ligu mistrů. Jak Šádek zareaguje v případě Guľy?

Podle všeho se má jeho situace rozlousknout v nejbližších dnech, možná už v úterý. Slovenský kouč buď skončí nebo dojede minimálně podzimní část.

Viktoria pod ním v poslední době výsledkově tápe, po pádu ve Zlíně (0:1), bezbrankové remíze v Českých Budějovicích, prohrála v sobotu doma s Karvinou 0:1. O víkendu nastoupí na horké půdě v Jablonci. Povede ji nadále Guľa nebo proti Severočechům vicemistr vyrukuje s novým trenérem?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Jak podle vás bude Plzeň postupovat ohledně dalšího působení trenéra Adriana Guľy?
Bude okamžitě odvolán.
72 %
V Plzni dokončí podzim.
28 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 12228 čtenářů.

Reklama

Související témata: