Hlavní obsah

Vrbovi docházejí hráči, lekce nadávek pro Kúdelu. A vyměňují si sudí fotky nahatých holek?

Praha

Až bolely oči, jak se Sparta na jihu Čech trápila. Trpký zážitek pro Fandu, který o sobě říká, že je nejupřímnější z příznivců, samozřejmě s rudým srdíčkem. „Co ale co jiného čekat při neustálé marodce...?“ poukazuje náruživý fanoušek, který s vervou glosuje každé kolo fotbalové ligy. Nový díl si poslechněte v přiloženém videu.

Foto: Andrew Milligan, Reuters

Strkanice a mela po výroku Ondřeje Kúdely...

Článek

Sparta pod taktovkou Pavla Vrby poprvé ztratila body. „První poločas připomínal výběr toho nejhoršího pod Bílkem, Hapalem a Taliánem, jehož jméno už jsem naštěstí zapomněl... Druhý poločas o cuc lepší, ale nebýt břeven a tyčí, tak jedeme domů bez bodu," zoufá si Fanda.

Rival z Edenu naopak rázně mašíruje za titulem, což je mu trnem v oku.

„Zajímalo by mě, co říkal Jarda Tvrdík, když Sima tak bezohledně zajel do opavského brankáře... Jestli mu nebylo tak trošku líto, že ho nestřelil už hned v zimě," rýpe si glosátor a vzhledem k probíhající mezinárodní kauze přidává pro Kúdelu lekci anglických nadávek.

Všímá si třeba také duelu Příbram - Brno.

Co si budeme povídat. Nejzajímavější moment na týhle kopaný byl, když si rozhodčí Ginzel povídal pět minut s videem. Já ti bejku říkám, že chlapi tam neřešili jen gól, vyměňovali si recept na svíčkovou a možná taky nahatý fotky svých holek," pošklebuje se.

Více už v přiloženém videu.

Reklama

Související témata: