Hlavní obsah

Zoufalství, už je to ubíjející. Ať se držíme pod krkem, nebo jsme hodní, je to stejné, láteří Karvinští

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Frustrace, vztek. Fotbalisté Karviné nezvládli další zápas, po porážce 0:3 na půdě Bohemians 1905 ve středeční dohrávce 13. kola je jejich situace kritická. Na podzim zatím uhráli jen pět remíz, u Botiče neměli nárok bilanci vylepšit.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Zleva Eldar Šehič a Rafiu Durosinmi z Karviné, střelec druhého gólu Bohemians Daniel Köstl a Eduardo Santos z Karviné.

Článek
Fotogalerie

„Další porážka... Zoufalství, už je to ubíjející. Není možné pořád prohrávat. Bohemka nám ukázala, jak se jde pro body," zlobil se obránce Martin Šindelář. „Fotbal je o zodpovědnosti, důslednosti, disciplinovanosti. Jak jsme se zachovali při prvních dvou gólech, tak nezodpovědně se prostě hrát nedá. Bohemka má disciplínu, umí vyřešit finální fázi. Tohle my nemáme, soupeř zaslouženě vyhrál," doplnil trenér Bohumil Páník.

Ani on zatím Karvinou nezvedl. Ve čtyřech zápasech od svého příchodu pod ním uhrála jeden bod. Kde je zakopaný pes karvinského zmaru? „Problém je v defenzívě, kde jsme nezodpovědní. Snažíme se hrát fotbal tam, kde ho hrát nemáme. A nemáme klid v koncovce. Je to o kvalitě hráčů," povzdechl si Páník.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Tomáš Necid z Bohemians střílí gól, na zemi je Daniel Stropek z Karviné.

Jak z marastu ven? Bičem, nebo cukrem? „Snažíme se situaci zlomit. Ale ať jsme si nadávali, drželi se pod krkem, nebo jsme na sebe byli hodní, nic se nezměnilo. Je těžké hodnotit náladu v kabině," uvedl Šindelář.

Jediné pozitivum pro Páníka bylo u Botiče představení 18letého nigerijského útočníka Durosinmiho. „Potěšil mě výkonem. Je ale divné, když dorostenec, kterého jsme vytáhli, je pomalu nejlepší na hřišti. Nejlíp soubojoval, napadal, šel do stoperů, nebál se. Nastřelil bohužel břevno. Je příslibem do dalších let," dodal Páník.

Reklama

Související témata: