Hlavní obsah

Bývalý reprezentant Kušnír přestupuje do Olomouce

Olomouc

Druholigové fotbalisty Sigmy Olomouc posílil bývalý reprezentační obránce Ondřej Kušnír. Někdejší hráč Sparty se na Hané připravoval po odchodu z kazašského Tobolu Kostanaj a nyní se s vedoucím celkem druhé nejvyšší soutěže dohodl na smlouvě do konce sezóny. Klub to oznámil na svém webu.

Foto: Milan Malíček, Právo

Bývalý reprezentant Ondřej Kušnír zakotvil v Olomouci

Článek

Vítkovický odchovanec, kterého nejvíc proslavilo čtyřleté angažmá ve Spartě, měl původně namířeno znovu do zahraničí a na Hané se měl jen udržet v kondici. Situace se však nakonec změnila a zkušený pravý krajní bek bude na jaře pomáhat Sigmě k návratu mezi elitu.

"Trénuju tady třetí týden. S panem Minářem (sportovním manažerem klubu) jsme byli předběžně domluveni, jsem rád, že tady můžu být. Sigma je pořád ligové mužstvo, věřím, že pomůžu k postupu tam, kam patří," uvedl Kušnír na olomouckém webu.

Kušnír kromě Sparty oblékal i dres Liberce a Žižkova, celkem nasbíral 134 ligových startů a deset branek. S letenským celkem v sezóně 2009/2010 slavil titul. Čtyřnásobný český reprezentant sehrál poslední mistrovský zápas v říjnu za Kostanaj proti Pavlodaru.

Reklama

Související témata: