Hlavní obsah

Slavia B - Vyškov 3:1Fotbalisté Slavie B ve druhé lize porazili Vyškov a opustili sestupové pásmo

Aktualizováno

Fotbalisté B-týmu Slavie zvítězili v 10. kole druhé ligy doma nad Vyškovem 3:1 a opustili sestupové pásmo. Pražané zabrali po dvou porážkách a poskočili na 13. místo tabulky. Hosty na třetí pozici vystřídal Varnsdorf, který porazil oslabenou Vlašim rovněž 3:1. Středočeši jsou dál poslední.

Foto: SK Slavia Praha, Twitter

Fotbalisté slávistického béčka na archivním snímku

Článek

Vyškov začal v Horních Počernicích lépe a ve 33. minutě ho poslal do vedení Alégué. Za slávistické "béčko" ale rychle odpověděl Matěj Jurásek. Druhá půle už patřila domácím. V 50. minutě si dal vlastní branku Oulehla a v nastavení přidal pojistku střídající Adam Pudil. Předtím byl po druhé žluté karty vyloučen vyškovský náhradník Jambor.

Vlašim otevřela skóre zásluhou Smejkala, ale jeho spoluhráč Heppner dostal ve 20. minutě červenou kartu. Ještě do přestávky srovnal Tanko a nigerijský útočník krátce po změně stran dokonal obrat domácích. V 77. minutě vstřelil třetí gól Kouřil z penalty. Varnsdorf ve druhé lize vyhrál potřetí za sebou.

FORTUNA NÁRODNÍ:LIGA - 10. kolo:
Neděle 2. října
Slavia Praha B - MFK Vyškov 3:1 (1:1)
Branky: 36. M. Jurásek, 50. vlastní Oulehla, 90.+1 A. Pudil - 33. Alégué. Rozhodčí: Krejsa - Machač, Slavíček. ŽK: Trédl - Vintr, Srubek, Jambor. ČK: 90. Jambor. Diváci: 385.
Varnsdorf - Vlašim 3:1 (1:1)
Branky: 37. a 52. Tanko, 77. Kouřil z pen. - 12. Smejkal. Rozhodčí: Adámková - Horák, Lakomý. ŽK: Ondráček, Ludvíček, Vachoušek, Zbrožek - Lehoczki, Smejkal, Suchan. ČK: 20. Heppner (Vlašim). Diváci: 385.

Reklama

Související témata: