Hlavní obsah

Sparta B - Chrudim 0:0Fotbalisté Sparty B remizovali s Chrudimí a ve druhé lize zůstali předposlední

Aktualizováno

Fotbalisté Karviné zdolali v 19. kole druhé ligy olomoucké "béčko" 1:0 a posunuli se na třetí místo. Sparta B remizovala bez branek s Chrudimí a zůstala předposlední. Táborsko hrálo s Jihlavou 1:1.

Foto: sparta.cz

Hráči Sparta Praha B na archivním snímku.

Článek

O výhře Karviné nad Sigmou rozhodl po necelé hodině hry z penalty Málek. Slezané využili sobotní prohry Líšně 0:1 s druhým Vyškovem a vystřídali ji na třetí pozici. Doma ve druhé lize zvítězili pošesté za sebou.

Sparta nastoupila v sestavě s několika hráči z "áčka", například Panákem, Karabcem či Daňkem. Z výrazné střelecké převahy za celý zápas nic nevytěžila a nenavázala na předchozí domácí výhru 2:0 v derby nad slávistickou rezervou, která je o dva body poslední.

Pražané vyhráli jediný z posledních pěti zápasů, bodově se alespoň dotáhli na dva týmy před sebou. Chrudim čeká na výhru už šest kol a popáté remizovala, posunula se ale na šesté místo.

Táborsko i Jihlava remizovaly třetí kolo po sobě. Domácí poslal do vedení Mach, ale ještě v první půli vyrovnal z pokutového kopu Selnar.

19. kolo druhé fotbalové ligy:
Sparta Praha B - Chrudim 0:0
Rozhodčí: Volek - Kotík, Mikeska. ŽK: Kamenovič - Jedlička, Míka, Řezníček. Diváci: 384.
Táborsko - Jihlava 1:1 (1:1)
Branky: 23. Mach - 34. Selnar z pen. Rozhodčí: Kvítek - Hurych, Dohnálek. ŽK: Navrátil (Táborsko). Diváci: 895.
Karviná - Olomouc B 1:0 (0:0)
Branka: 59. Málek z pen. Rozhodčí: Opočenský - Pfiefer, Lakomý. ŽK: Krčík, Rezek - Langer, Zifčák, Kramář, Bednár. Diváci: 1587.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články