Hlavní obsah

Ústí - Vyšehrad 4:1Fotbalisté Ústí poprvé na jaře vyhráli, odnesl to Vyšehrad

Fotbalisté Ústí nad Labem porazili v 23. kole druhé ligy Vyšehrad 4:1 a na čtvrtém místě tabulky vystřídali zásluhou lepšího skóre Sokolov. Severočeši poprvé na jaře vyhráli, povedlo se jim to až na osmý pokus po čtyřech remízách a třech porážkách. Vyšehrad zůstal předposlední.

Článek

Ústí rozhodlo zápas už v závěru první půle. V 39. minutě se zdálky trefil Miskovič, v nastaveném čase poslal Procházka skluzem do sítě Veverkovu přihrávku. Po změně stran přidal třetí branku zblízka Smola a čtvrtou Zeman.

Závěrečnou čtvrthodinu odehráli hosté bez vyloučeného Soldáta, přesto dokázali v oslabení skórovat. V poslední minutě snížil z přímého kopu Volešák.

24. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Vyšehrad 4:1 (2:0)
Branky: 39. Miskovič, 45.+1 Procházka, 60. Smola, 74. Zeman - 90. Volešák. Rozhodčí: Váňa - Kubr, Kotalík. ŽK: Peterka, Veverka - Mareš, Soldát, Madej. ČK: 75. Soldát (Vyšehrad). Diváci: 657.
Ústí nad Labem: Zacharda - Křapka, L. Vaněk, Zukič, Leibl - Peterka - M. Zeman, Miskovič, Veverka (85. Eliáš), Procházka (62. Výborný) - Smola. Trenér: Němec.
Vyšehrad: Štěpanovský - Soldát, Kvída, Kučera, Prosek - Egert, Volešák, Mareš, Tusjak - Strnad (78. Madej), Vyhnal (77. Mysliveček). Trenér: Novotný.

Reklama

Související témata: