Hlavní obsah

Prostějov - Varnsdorf 1:1Fotbalisté Varnsdorfu remizovali v Prostějově, Dukla zdolala Třinec

Fotbalisté Varnsdorfu kvůli gólu v nastavení remizovali v 17. kole druhé ligy v Prostějově 1:1, čímž přišli o možnost alespoň dočasně se posunout v neúplné tabulce na druhé místo o bod za vedoucí Příbram. Pražská Dukla zdolala Třinec 2:0, Opava remizovala s olomouckým "béčkem" 2:2.

Článek

Varnsdorf vedl na hřišti Prostějova od 23. minuty zásluhou Schöna. Hosté směřovali k plnému bodovému zisku, jenže ve druhé minutě nastavení srovnal Bialek. Prostějov bodoval sedmé kolo po sobě.

Dukla rozhodla o triumfu nad Třincem ihned po přestávce, kdy se v rozmezí 46. až 48. minuty trefili Kozel a Moulis. Slezané nevyhráli čtvrté kolo v řadě a zůstali na 14. místě, jenž jako první zajišťuje záchranu. Nejspodnější dvě příčky patří pražským B-týmům Spartě a Slavii, které v pondělí čeká na Letné vzájemný zápas.

Olomouckou rezervu poslal v Opavě do vedení v 26. minutě Galus z penalty, domácí však během 30. až 51. minuty otočili skóre, když se prosadili Rataj a Helebrand. V závěru ale zařídil dělbu bodů Uriča. Sigma nevyhrála pošesté, domácí Slezané dokonce sedmé kolo v řadě, v posledních čtyřech však alespoň remizovali.

Fotbalová FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 17. kolo:
Dukla Praha - Třinec 2:0 (0:0)
Prostějov - Varnsdorf 1:1 (0:1)
Opava - Olomouc B 2:2 (1:1)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.