Hlavní obsah

Táborsko - Dukla 3:3Pražané třikrát dotáhli ztrátu a remizovali

Praha

Fotbalisté pražské Dukly si z prvního utkání zimní Tipsport ligy na neutrálním hřišti v Praze-Horních Počernicích zapsali bod za remízu 3:3. Proti Táborsku omlazená sestava třikrát prohrávala, vždy ale dokázala srovnat. Turnaj pro Duklu pokračuje v sobotu 23. ledna zápasem se Spartou Praha B.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Dukly Praha Roman Skuhravý.

Článek

Trenéři Dukly podle předpokladů nasadili do zápasu z větší části odlišnou sestavu, než která odehrála sobotní přátelské utkání s Jabloncem. Prostor dostali mladíci i hráči, jež jsou v Dukle na testu.

„Ideální zápas pro naše mladé hráče. Soupeř proti nám hrál agresivně a pro kluky to byla krásná ukázka, kam směřuje moderní fotbal. Měli jsme na můj vkus příliš mnoho obranných standardek, ze kterých jsme taky dostali gól. Jsem ale spokojený, že jsme zápas nezabalili a prali se o výsledek. Remíza je asi spravedlivá," hodnotí na klubovém webu Roman Skuhravý, trenér Dukly.

„Vytížili jsme mladé hráče i ty, kteří jsou u nás na testu. Rádi jim dáme příležitost, je to naše cesta. Mám jen problém s tím, že jsou nižší soutěže zrušené, takže někteří kluci hráli zápas po půl roce. To je špatně," dodává.

Fotbalová Tipsport liga:
Táborsko - Dukla Praha 3:3 (2:1)
Branky: 27. Morales, 34. Penc, 65. Boula - 31. vlastní Brito, 47. Krunert, 88. Nagy.

Reklama

Související témata: