Hlavní obsah

Slavia B - Třinec 3:1Karviná remizovala v Jihlavě, Slavia B už není v druhé lize poslední

Aktualizováno

Fotbalisté Karviné remizovali v 18. kole druhé ligy v Jihlavě 2:2 a nevyužili možnost bodově se dotáhnout na druhý Vyškov a třetí Líšeň. Slávistický B-tým porazil doma Třinec 3:1. Rezerva vršovického celku částečně napravila pondělní prohru 0:2 v pražském derby na Spartě a poskočila na předposlední místo. Slávisté poslali na dno tabulky o bod Slezany.

Foto: slavia.cz, Slavia.cz

Slávistická rezerva porazila Třinec a opustila poslední příčku.

Článek

Karviná se v Jihlavě ujala vedení zásluhou Málka, za domácí ještě v první půli odpověděl Araujo-Wilson. Obrat dokonal po změně stran Ogiomade. Alespoň bod zařídil hostům kapitán Budínský. Karviná je čtvrtá s pětibodovou ztrátou na vedoucí Příbram, Vysočině patří sedmé místo.

Pražané v souboji dvou nejhorších týmů soutěže vytěžili z toho, že mužstvo posilnili o několik hráčů z prvoligového "áčka". Jeden z nich, útočník Jurečka, v 48. minutě přidal přesnou trefou na zadní tyč poslední gól na 3:1. Jeho celek rozhodl povedeným vstupem do druhé půle, hned po pauze dal vítěznou branku Beran.

Slavia z A-týmu nasadila i Masopusta, Pecha, Matěje Juráska a po zranění se vracejícího kapitána Bořila. Pražané potvrdili, že se jim daří téměř výhradně doma, kde uhráli 16 z celkových 19 bodů v sezoně.

18. kolo druhé fotbalové ligy:
Slavia Praha B - Třinec 3:1 (1:1)
Branky: 16. Šubert, 46. Beran, 48. Jurečka - 32. Turyna. Rozhodčí: Adámková - Dohnálek, Šafránková. ŽK: Hýbl, Holík, Samiec (všichni Třinec). Diváci: 385.
Jihlava - Karviná 2:2 (1:1)
Branky: 30. Araujo-Wilson, 49. Ogiomade - 19. Málek, 72. Budínský. Rozhodčí: Batík - Vodrážka, Pospíšil. ŽK: Lacko, Selnar - Soukeník, Málek, Mikuš, Boháč. Diváci: 317.

Reklama