Hlavní obsah

U fotbalistů Žižkova skončil trenér Oulehla

U fotbalistů druholigového Žižkova skončili trenér David Oulehla s asistentem Janem Filipem. Podle klubového webu je vedení odvolalo kvůli neuspokojivým výsledkům, Viktoria je až na 14. místě tabulky s náskokem jediného bodu na poslední Třinec. Mužstvo dočasně převzal kouč B-týmu a sekretář klubu Zdeněk Koukal.

Foto: Profimedia.cz

Trenér David Oulehla končí u fotbalistů Žižkova.

Článek

Oulehla trénoval Žižkov od loňského prosince a dovedl ho ke čtvrté příčce. V tomto ročníku se však Pražané trápí a v 11 kolech získali pouhých osm bodů za dvě výhry a dvě remízy. Na vítězství čekají od srpna.

"Davidovi s Honzou bych chtěl poděkovat, neměli to jednoduché, přesto tu odvedli kus poctivé práce. Ale cítíme, že mužstvo je v křeči a potřebuje nový impulz," uvedl spolumajitel klubu Milan Richter.

Sedmatřicetiletý bývalý prvoligový fotbalista Koukal bude na žižkovské lavičce i při sobotním utkání v Opavě. "Zdeňka známe dokonale, on zná dokonale kabinu. Tohle řešení je momentálně ideální. Výběru nového trenéra se budeme věnovat pečlivě, nechceme nic uspěchat," dodal druhý z majitelů Viktorie Jiří Rýva.

Reklama

Související témata: