Hlavní obsah

Vyšehrad - Znojmo 0:4Vyšehrad při premiéře v druhé lize prohrál doma se Znojmem 0:4

Oběma nováčkům Fotbalové národní ligy se vstup do sezóny nevydařil. Po Sigmě Olomouc B utrpěl debakl i Vyšehrad, který na domácím hřišti na Žižkově při historické premiéře v druhé nejvyšší soutěži prohrál 0:4 se Znojmem.

Článek

Znojmu vyšel úvod obou poločasů. Už v 5. minutě zařídil vedení Okleštěk. Navíc za tři minuty zvýšil Šamánek, který zakončil závar před brankou po standardní situaci střelou pod břevno. Pak se probudil i Vyšehrad, ale několik nadějných akcí nedotáhl ke gólové radosti.

Hosté znovu udeřili v úvodu druhé půle, kdy se v rozmezí čtyř minut trefili Žondra a Ledecký, který přišel do hry po přestávce.

1. kolo druhé fotbalové ligy:
Vyšehrad - Znojmo 0:4 (0:2)
Branky: 5. Okleštěk, 8. Šamánek, 47. Žondra, 51. Ledecký. Rozhodčí: Pechanec - Kříž, Kožár. ŽK: Hendrych, T. Krbeček, Petrášek - Okleštěk, Žondra. Diváci: 685.
Sestavy:
Vyšehrad: L. Krbeček - Matějka, Hendrych, Macháček, Petrášek - Kabele (72. Ansuma), Podrázký, Mysliveček (58. Smolák), Kučera (64. Schön) - Jindráček, T. Krbeček. Trenér: Holeček.
Znojmo: Doleček - Odehnal, Mezlík, Cihlář, Helísek - Šumbera, Nepožitek, Njire (46. Ledecký), Oklešťěk (79. Lapeš) - Žondra, Šamánek (85. Kostorek). Trenér: Uličný.

Reklama

Související témata: