Hlavní obsah

Vyšehrad - Pardubice 1:0Vyšehrad prolomil osmi zápasovou sérii bez výhry, trefil se Blažek

V dohrávce 12. kola Fotbalové národní ligy zdolal Vyšehrad Pardubice 1:0. Jedinou branku vstřelil z pokutového kopu bývalý reprezentant Jan Blažek. Slavoj se dočkal vítězství po osmi zápasech.

Článek

Pardubice přitom měly už v 9. minutě velkou šanci, ale Petráň neproměnil samostatný únik na brankáře. Místo toho ve 40. minutě odpískal sudí pokutový kop ve prospěch domácích, míč si vzal Blažek a střelou doprostřed branky poslal Vyšehrad do vedení. Pro nováčka v soutěži to byl první gól po 312 minutách.

Východočeši po změně stran přidali, ale Jeřábek dobrou šanci zahodil zbytečnou zasekávačkou a Řezníček v další velké šanci trefil jen brankáře. V závěru už Vyšehrad odolal a slaví druhou výhru v sezoně, když ta předchozí přišla už ve 2. kole.

12. kolo druhé fotbalové ligy:
Vyšehrad - Pardubice 1:0 (1:0)
Branky: 41. Blažek z pen. Rozhodčí: Berka - Kříž, Kotalík. ŽK: Schön, Amegan, Blažek - Kopřiva, Petráň. Diváci: 488.
Vyšehrad: L. Krbeček - Šimkovský (82. Madej), Amegan, T. Krbeček, Petrášek - Polanský, Mysliveček (76. Gregora), Schön, Smolák - Jindráček, Blažek (90. Čeremisin). Trenér: Novotný.
Pardubice: Frydrych - Šejvl, Kopřiva, Vencl, Kakrda - Kim Te-won (46. Fusek), Řezníček, Kudrna (73. Kovář), Jeřábek, Fousek - Petráň. Trenéři: Míchal a Krejčí.

Reklama

Související témata: