Hlavní obsah

Žižkov - Líšeň 2:1Žižkov doma nezaváhal a dotáhl se na třetí Duklu, cenné body získal Varnsdorf

Fotbalisté Žižkova v 21. kole druhé ligy porazili 2:1 Líšeň a bodově se dotáhli na třetí Duklu, které patří poslední místo zaručující účast v baráži o postup. Celek z Julisky má však o zápas méně, protože ve Vlašimi se představí až v neděli.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Hráči Varnsdorfu se ve druholigovém utkání radují z gólu.

Článek

Žižkov o výhře rozhodl tři minuty před koncem, kdy Igor Súkenník proměnil pokutový kop nařízený za faul jednoho z obránců. V prvním poločase Viktorii poslal do vedení Farid Nabijev, o vyrovnání Líšně se v 69. minutě postaral Jan Silný.

Vyhrál také Varnsdorf, který uspěl 3:2 na hřišti sedmého Ústí nad Labem a od sestupového pásma má na třinácté příčce už desetibodový odstup. Podruhé za sebou prohrál předposlední Sokolov, když dnes v Prostějově podlehl 0:1.

21. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Varnsdorf 2:3 (1:1)
Branky: 41. Bílek, 80. Matějka z pen. - 10. Ondráček, 68. Rudnytskyy, 76. Micovčák. Rozhodčí: Černý - Podaný, Marek. ŽK: Peterka, Písačka - Samoel, Heppner, L. Novák, D. Novák. Bez diváků.
Prostějov - Sokolov 1:0 (1:0)
Branka: 43. Koudelka. Rozhodčí: Denev - Kubr, Vaňkát. ŽK: Krátký, Kopřiva, Manzia, Dvořák (všichni Sokolov). Bez diváků.
Viktoria Žižkov - Líšeň 2:1 (1:0)
Branky: 35. Nabijev, 87. Súkenník z pen. - 69. Silný. Rozhodčí: Julínek - Melichar, Batík. ŽK: Černín, Vasiljev (oba Líšeň). Bez diváků.

Reklama