Hlavní obsah

Domácí šlágr podzimu se blíží. Užijeme si parádní večer, slibuje Šilhavý

Praha

Belgie byla v Bruselu nad jeho síly. Národní tým teď čeká domácí šlágr. Předprodej vstupenek na říjnový zápas české fotbalové reprezentace proti Walesu odstartoval. Aktuálně si mohou pořizovat lístky na největší utkání podzimu členové oficiálního Fanklubu. Pro všechny fanoušky se prodejní okno otevře v pondělí 27. září.

Foto: Evgenia Novozhenina, Reuters

Kapitán Walesu Gareth Bale se raduje po jednom ze svých gólů proti Bělorusku. Stihne po zranění duel v Praze?

Článek

Zápas proti Walesu bude v pátek 8. října od 20:45 hostit Sinobo Stadium v Praze (domácí stadion Slavie). Ve hře bude druhé místo v kvalifikační skupině, které zaručuje účast v březnové baráži o postup na mistrovství světa 2022. Český tým hrál na světovém šampionátu naposledy v roce 2006. K dobru má ještě cestu do baráže díky žebříčku vítězů skupin Ligy národů.

„Fotbal se snad pomalu vrací do normálu. Třeba i tím, že se na stadion vrátili fanoušci. Byl bych moc rád, kdyby nás v Edenu podpořilo proti Walesu co nejvíc diváků. I pro ně platí, že vrátit se k fotbalu má smysl. Za reprezentaci můžu slíbit, že uděláme všechno pro to, aby si fanoušci zápas užili a společně jsme strávili parádní fotbalový večer," říká reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý.

Internetový předprodej probíhá na webu vstupenkyfotbal.cz a lístky jsou k dostání ve třech kategoriích za 390, 590 a 790 korun. Vozíčkáři mohou objednávat lístky na e-mailu vstupenky@fotbal.cz.

Prodej startuje v několika vlnách:
1. vlna: placení členové Fanklubu (do 23. 9. s 10% slevou)
2. vlna od čtvrtka 23. září 12:00: všichni členové Fanklubu
3. vlna od pondělí 27. září 10:00: všichni fanoušci

Fanoušci si musejí při nákupu vybrat, jakým potvrzením o bezinfekčnosti se při vstupu na stadion prokážou, a to jedním z těchto způsobů (prokazování se netýká dětí do šesti let věku):

• PCR test maximálně sedm dnů starý / antigenní test maximálně 72 hodin starý

• certifikát o dokončeném očkování / potvrzení o prodělané nemoci covid-19 (max. 180 dnů)

Fotbalová asociace České republiky připravuje bohatý doprovodný program. Kdo si koupí vstupenku, může vyhrát jednu z patnácti podepsaných Panini EURO 2020 maxi stickers. Čas před zápasem si budou moci fanoušci užít ve fanzóně, kde bude probíhat například autogramiáda současných a bývalých reprezentantů. A po utkání se kdokoliv bude moci zúčastnit charitativní dražby hraných a podepsaných dresů, jejíž výtěžek pomůže Nadačnímu fondu Kapka naděje.

Reklama

Související témata: