Hlavní obsah

Hvězdný Ronaldo zuřil: Vždycky jste proti mně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo byl znovu hodně vidět. V utkání 4. kola saúdskoarabské ligy proti al-Shabab se útočník an-Nasru mohl blýsknout hattrickem. Sudí mu ale po zásahu VAR jednu z jeho tref neuznali, což portugalskou hvězdu rozčílilo. Na vítězství 4:0 se Ronaldo přesto podílel dvěma brankami a vévodí tabulce střelců saúdské Pro League.

Foto: Ahmed Yosri, Reuters

Cristiano Ronaldo v barvách an-Nasru

Článek

Saúdskoarabský an-Nasr vedl 1:0 zásluhou Ronalda od 13. minuty, kdy se osmatřicetiletý útočník prosadil z penalty. V 17. minutě mohl jít domácí celek do dvoubrankového vedení, když Ronaldo hlavou prostřelil gólmana. Rozhodčí se ale rozhodli situaci prozkoumat pomocí videa, což se portugalské hvězdě vůbec nelíbilo.

„Vždycky jste proti mně, sakra,“ křičel Ronaldo na rozhodčí, kteří gól nakonec neuznali, podle nich fauloval jednoho z obránců. Portugalec se ale situací nenechal rozhodit a těsně před přestávkou zvýšil na 2:0.

K tomu přidal ještě asistenci na 4:0 ve druhém poločase a velkou měrou se tak podílel na vítězství an-Nasru 4:0. Klub se posunul na šesté místo, zkraje sezony tak na vedoucí al-Ittihád ztrácí šest bodů. Ronaldo má z posledních dvou ligových zápasů na kontě pět gólů a suverénně vede žebříček střelců.

Reklama

Související témata: