Hlavní obsah

FANTASY: Podaří se Francii překonat neprostupnou obranu Rumunska?

Tak jsme se dočkali. Fotbalové mistrovství Evropy dnes odstartuje. V zahajovacím utkání se střetne Francie proti Rumunsku. Domácí tým je velkým favoritem a patří k celkům, které jsou považovány za favorita na titul. Podaří se Les Bleus naplnit papírové předpoklady?

Všechny pozice obsadili fotbalisté domácího výběru.

Článek

Papírové spekulace sice pasují Francii do role favorita, ale proti Rumunsku nečeká svěřence Didiera Deschampse jednoduchá záležitost. Rumunsko se chlubí neprostupnou obranou. Ve všech kvalifikačních zápasech dostalo pouze dvě branky.

2 roky čeká Francie na ostré soutěžní utkání

Proti Francii může hovořit i soutěžní nerozehranost. Poslední soutěžní utkání odehrála Francie 10. července 2014. Domácí výběr se navíc bude muset obejít bez služeb Karima Benzemy. Stopku mu vystavila kauza s vydíráním spoluhráče Valbueny.

Do útoku tak putuje Olivier Giroud, kterému parádně vyšla generálka proti Skotsku. Vstřelil dvě branky a podílel se výraznou měrou na výhře svého týmu. Třetí zásah přidal Koscielny, ten v našem výběru má také své místo. Další zbraní domácích by měl být Antoine Griezmann. V záloze pak budou útočné pokusy řídit Pogba s Matuidim.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články