Hlavní obsah

Slovenští fotbalisté mají průšvih. Při oslavách postupu zasahovala policie

Bratislava

Historicky první postup na mistrovství Evropy slavili slovenští fotbalisté natolik euforicky, že v lucemburském hotelu musela zasahovat policie. Kvůli slavícím fotbalistům nemohli ostatní hoteloví hosté spát a stěžovali si u vedení hotelu. To nad ránem přivolalo policii.

Foto: Geert Vanden Wijngaert, ČTK/AP

Marek Hamšík (vpravo), Martin Škrteľ a spol. prý v noci křičeli a dělali hluk, až na něj vedení hotelu zavolalo policisty.

Článek

Fotbalisté slavili v oddělené místnosti, ale jejich zpěv a křik se rozléhal po celém hotelu. Po zásahu policie se rozešli do svých pokojů, ale ani tam si nedali pokoj. Reprezentanti například spustili požární poplach. „Hráči házeli do zdí různé předměty a byli hluční," uvedl Luxemburger Wort.

„Hráči byli v samostatném sálu, kde nešetřili své hlasivky. Po příjezdu policie se rozešli do svých pokojů. Zjištěné škody byly uhrazeny," uvedlo vedení Slovenského fotbalového svazu. Žádné trestní oznámení podané nebylo.

Po příletu do Bratislavy měli někteří hráči vulgárně nadávat novinářům a ukazovat fotografům prostředník. Hráči se jinak s novináři vůbec nebavili. Mezi hráči se totiž rozšířila zpráva, že novináři jednoho bulvárního deníku je čekají na letišti s alkoholovým testerem.

Reklama

Související témata: