Hlavní obsah

Olomoucký stadion se plní. Na zápas proti Černé Hoře zbývají poslední lístky

Olomouc

Páteční duel s Bulharskem na pražské Letné sledovalo 13 482 diváků. Pondělní kvalifikační zápas české fotbalové reprezentace s Černou Horou se bude hrát před zaplněnými tribunami. Na utkání v Olomouci zbývá posledních několik set lístků. Vstupenky lze koupit na internetu i fyzicky na Andrově stadionu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Čeští fotbaloví reprezentanti před zápasem kvalifikace ME 2020 proti Bulharsku.

Článek

Internetový prodej pokračuje na stránkách vstupenkyfotbal.cz. Tam budou lístky k dostání buď do vyprodání, nebo až do výkopu. Při vstupu je nutné mít vstupenku vytištěnou.

Na stadionu je možné koupit lístky v neděli od 13 do 18 hodin na pokladně vedle fanshopu nebo v pondělí od 10 do 17 hodin přímo ve fanshopu. Pokud se vstupenky nevyprodají, budou před zápasem k dostání znovu na pokladně. Platit je možné pouze v hotovosti.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Česká reprezentace oslavuje gól během utkání kvalifikace ME 2020 proti Bulharsku.

Nejvíc v obou případech (na internetu i na pokladně) zbývá nejlevnějších lístků za 290 korun.

„Jsme rádi, že je o zápas takový zájem. Fanoušky budeme potřebovat, protože nás čeká těžký soupeř. Chceme utkání zvládnout, vylepšit svou pozici ve skupině a potěšit naše příznivce," slibuje trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý.

Fanoušci podpoří Kapku naděje

Návštěvou zápasu navíc fanoušci podpoří nový projekt „O Kapku lepší #ceskarepre". Fotbalová reprezentace ve spolupráci s Nadačním fondem Kapka naděje pomáhá dětským onkologickým pacientům. Čím víc lidí přijde, tím větší finanční podpora bude.

Fanoušci se také můžou těšit na bohatý doprovodný program. V 17:00 se před stadionem otevře fanzóna, ve které se o zábavu postarají partneři reprezentace. Příznivci národního týmu dostanou například možnost zahrát si počítačovou hru FIFA 19 proti profesionálním hráčům, což pro fandy připravuje oficiální Fanklub fotbalové reprezentace.

Fanzóna bude otevřená do 20:00, aby se fanoušci dostali na svá místa včas před výkopem. Brány stadionu se otevřou dvě hodiny před výkopem. Zápas s Černou Horou začne ve 20:45.

Reklama

Související témata: