Hlavní obsah

Šance pro fanoušky, do prodeje půjdou poslední lístky na kvalifikační zápas proti Polsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak ještě poslední nabídka. Fanoušci, kteří si nestihli koupit vstupenky na klíčový zápas české fotbalové reprezentace proti Polsku, dostanou poslední šanci. V úterý 7. března v 10:00 půjdou do prodeje lístky z nevyužitých rezervací a blokací. Národní tým vstoupí v pátek 24. března ve Fortuna Areně v Praze proti Polsku do kvalifikace EURO 2024. Hlavní fáze předprodeje proběhla ještě na konci loňského roku a fanoušci vstupenky během pár dnů vykoupili.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté české reprezentace nastupují k utkání Ligy národů proti Španělsku.

Článek

Ještě jednu šanci zájemci dostanou. Do prodeje půjdou poslední stovky lístků, a to prostřednictvím sítě Ticketportal ve třech cenových kategoriích 590, 890 a 1590 korun. Půjde o poslední kvótu vstupenek na utkání s Polskem. K dostání už naopak nejsou místa pro vozíčkáře, kteří svou kapacitu vykoupili v minulých týdnech.

Doprodej je určený domácím fanouškům. Do jejich sektorů nebude umožněn vstup osobám s vnějším označením hostujícího týmu.

Skupina mohla být horší, je spokojený Jaroslav Šilhavý. Poláci? Mají sice Lewandowského, ale my SchickaVideo: FAČR

Česká reprezentace na mistrovství Evropy ještě nikdy v samostatné historii nechyběla. Letos bude bojovat o osmou účast za sebou. V kvalifikační skupině se utká kromě Polska ještě s Albánií, Faerskými ostrovy a Moldavskem.

Na úvodní zápas proti Polsku chystá reprezentace také bohatý program v už tradičním Fortuna Fanparku před stadionem. Vstupné do fanzony bude jako před každým utkáním národního týmu zdarma.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.