Hlavní obsah

Bod bereme, přiznává kouč Partizanu a kritizuje hříšníka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeho tým vstal z mrtvých, i v deseti dokázal zvrátit duel na Slovácku a od dokonání famózního obratu ho dělilo přibližně deset minut. Partizan Bělehrad ale nakonec odjíždí z Uherského Hradiště s remízou 3:3. Trenér srbského celku Gordan Petrič ještě den před výkopem hlásal, že přijel do Česka jednoznačně vyhrát. Vzhledem k průběhu úvodního zápasu základní skupiny Konferenční ligy ale nakonec bod bere.

Foto: ČTK

Trenér Partizanu Bělehrad Gordan Petrič dává během utkání Konferenční ligy na SLovácku pokyny záložníkovo Patrickovi Andrademu.

Článek

„Slovácko bylo těžkým soupeřem. Hraje dlouhé nakopávané balony a hodně centruje. V poločasu jsem svěřencům řekl, ať se uklidní a hrají, co umí," uvedl srbský stratég na pozápasové tiskové konferenci.

V prvním poločase prožíval kouč zlý sen. Slovácko vedlo do 20. minuty 2:0, Partizan hrál navíc od 22. minuty bez vyloučeného Kristijana Beliče. Po přestávce ale dokázal skóre otočit a kvůli trefě Libora Kozáka z 83. minuty neodjel z Česka s vítězstvím.

„Bod bereme jako zisk, ale je mi to kvůli chlapcům líto, protože jsme i v deseti vedli. V posledních minutách jsme však čelili velkému tlaku. Kluci prokázali charakter a odevzdali maximum," chválil Petrič.

Vyloučení? Naivní

Trochu mrzutý byl zejména z vyloučení 21letého Beliče. Ten skluzem dojel po odehrání balonu obránce Petra Reinberka. „Viděl jsem, že zdvihl nohu. Rozhodčí nejdříve kartu neudělil, až pak přišel k hráči a viděl zranění. Věřím, že šlo o správné rozhodnutí," komentoval kouč moment, který bezesporu ovlivnil průběh utkání.

„Beliš hrál poslední zápasy dobře, ale neměl by takto naivně oslabovat mužstvo. Potřebuje získat zkušenosti," netajil své rozhořčení.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:1

Pastrňák a spol. se přiblížili MS. Boston padl na ledě Toronta, rozhodne sedmý zápas
NačítámNačíst další články