Hlavní obsah

Italský obránce předvedl zkrat! Místo oslav se pustil do spoluhráčů

AS Řím se stal historicky prvním vítězem Konferenční ligy, jenomže krom velkolepých oslav bylo k vidění i několik nepochopitelných situací. Své by o tom mohl povědět obránce italského celku Gianluca Mancini, který se během závěrečných radovánek nepochopitelně pustil hned do dvou spoluhráčů.

Foto: @givemesport

Gianluca Mancini se během závěrečných oslav pustil do spoluhráčů.

Článek

Italský AS Řím se nesmazatelně zapsal do historie Konferenční ligy coby první vítěz této evropské soutěže. V hlavách hráčů po vítězném duelu proti Feyenoordu panovala obrovská euforie. Emocemi to cloumalo i s pravým obráncem Gianlucou Mancinim, který během oslav zisku trofeje neunikl záběru kamer, když nepochopitelně vystartoval po spoluhráčích.

Bezprostředně po závěrečném hvizdu se nejprve za svým týmovým kolegou vydal Bryan Cristante, který rozradostněného Manciniho objal, což si vyžádalo reakci v podobě naštvaného úderu rukou. To ale nebylo zdaleka vše. Podobná situace se opakovala také o několik minut později, kdy rodák z Pontedery nejprve dlaní uhodil teprve devatenáctiletého spoluhráče Felixe Afenu-Gyana, načež pokračoval agresivním útokem pěstí.

Záběry okamžitě spatřily světlo světa na internetu, k celé aféře se proto vyjádřil ghanský fotbalista Gyan, který vše uvedl na pravou míru. „Nebylo to myšleno vážně. Žertujeme a zároveň bojujeme, takový prostě je. Je to normální, nic vážného," sdělil útočník italského celku.

Podle italských serverů se nejednalo o ojedinělý zkrat šestadvacetiletého obránce. Ten se údajně již v minulosti prezentoval podobným chováním.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Tiskovku José Mourinha narušili slavící hráči.Video: sntv

Reklama