Hlavní obsah

Vyhlášení chuligáni míří do Edenu. Začalo to divočinou a zatýkáním v centru Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na Staroměstském náměstí se dnes opět odehrály divoké scény. Jeden nizozemský fanoušek byl v centru Prahy zadržen za použití pyrotechniky, další příznivci Feyenoordu, který večer hraje zápas fotbalové Konferenční ligy se Slavií, se odebírají do dějiště - vršovického Edenu.

Fanoušci Rotterdamu v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Zadržený Nizozemec měl házet petardy. V akci v centru Prahy byla policie už včera. Rovněž na Staroměstském náměstí příznivec Feyenoordu hodil pyrotechniku, jež zranila ženu.

Desítky nizozemských fanoušků zamířily už ve středu odpoledne do restaurací a barů na Staroměstském náměstí a v jeho okolí. Dnes se situace opakovala.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Zákrok policie proti fanouškům Feyenoordu. Po odpálení pyrotechniky byl zajištěn jeden Nizozemec.

A znovu se vyhrotila. V rámci přijatých opatření byl zamezen přístup cestujících do stanice metra trasy A Staroměstská. Přilehlá ulice Kaprova je ucpaná, létají světlice, opakovaně se snaží zjednat pořádek policie.

Nizozemští fotbaloví chuligáni se měli podílet i na násilnostech na nedávných protestech proti koronavirovým restrikcím v Rotterdamu.

Zápas v Edenu začíná v 18.45, online přináší Sport.cz.

Pochod fanoušků Feyenoordu do EdenuVideo: Pavel Jaňurek, Sport.cz

Fanoušci na Staroměstském náměstíVideo: Pavel Jaňurek, Sport.cz

Reklama