Hlavní obsah

Chuligáni z Letné už dostávají jména. Policie hledá ještě jednoho výtržníka

Praha

Pražská policie díky spolupráci s veřejností již identifikovala většinu výtržníků, kteří vniknutím na hrací plochu způsobili přerušení pohárového zápasu Sparta - Subotica. S některými z chuligánů již vyšetřovatelé zahájili trestní řízení. Policie teď hledá identitu ještě jednoho fanouška, jehož zachycují zveřejněné snímky.

Foto: www.policie.cz

Policie objevila hledaného výtržníka na třech záběrech a zjišťuje jeho identitu.

Článek

Kamerový systém policistům hodně pomohl. Některé záznamy policie získala vlastním přičiněním, další v úzké spolupráci se Spartou.

„Děkujeme veřejnosti za spolupráci. Díky pomoci občanů se podařilo valnou většinu výtržníků ztotožnit a vyšetřovatelé již s některými z nich zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinů výtržnictví a poškození cizí věci, konkrétně se jednalo o poškození instalovaných LED panelů," vysvětluje Andrea Zoulová z tiskového oddělení.

Policie v této souvislosti ještě zjišťuje identitu výtržníka zachyceného hned na třech zveřejněných snímcích. Jakoukoli informaci vedoucí k jeho ztotožnění přijmou policisté opět prostřednictvím tísňové linky 158.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.