Hlavní obsah

Kuchta po Rangers: Selhal jsem, nechápu, že jsem to přestřelil. Ale hroutit se nebudu, jdu dál!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Sypal si popel na hlavu. Útočník Sparty Jan Kuchta byl na sebe po čtvrtečním zápase Evropské ligy s Rangers (0:0) pořádně naštvaný. Na Letné měl dvě šance, v obou si počínal zbrkle. „Selhal jsem,“ povzdechl si Kuchta.

Bohužel jsem selhal, nechápu, proč jsem dneska přestřelil. Hroutit se z toho ale nebudu, říká Jan KuchtaVideo: Sport.cz

 
Článek

Je pro vás bod s Rangers málo?

Převažuje zklamání. Chtěli jsme vyhrát, průběh zápasu tomu odpovídal. Nedali jsme spoustu vyložených šancí, proto máme jenom bod.

Hostům navíc zachytal brankář.

Mužstva v Evropě mají celkově kvalitu, samozřejmě tedy i v brance. Od toho tam brankáři jsou, aby něco chytili. Rangers bohužel gólman zachytal. Někdy jsme ale nekvalitně zakončovali. Já dvakrát. Do těchto situací se dostávám často, na tréninku je proměňuju. Nechápu, proč jsem přestřelil. Ale jdu dál, hroutit se z toho nebudu.

Zatrnulo vám, když hosté nastřelili v závěru břevno?

Měli vlastně jenom tuhle vyloženou šanci. Byl to důsledek toho, že jsme trochu otevřeli hru. Chtěli jsme utkání přehoupnut na naši stranu. Pokud chcete vyhrát, musíte někdy zariskovat.

Foto: David W Cerny, Reuters

Veljko Birmancevic v zápase Evropské ligy proti Rangers

Bude odveta v Glasgowě za čtrnáct dnů podobná?

Myslím, že utkání bude stejné. Jen na Ibrox Stadium bude bouřlivá kulisa. Musíme se s tím vypořádat, pokud chceme postoupit ze skupiny.

Z posledních tří duelů hrajete dvakrát venku. Jak další vývoj ve skupině vidíte?

Nezbývá nám než pokračovat v nastoupené cestě. Věříme, že je správná. Doufám, že získáme tolik bodů, aby nám stačily na postup.

Reklama

  AS Řím - Leverkusen dnes 21 : 00
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.