Hlavní obsah

Baroše trápí achilovka, proti Chelsea asi nenastoupí

LONDÝN

Milan Baroš pravděpodobně nenastoupí za Aston Villu v sobotním utkání anglické ligy proti Chelsea Londýn. Český fotbalový útočník má totiž od úterního pohárového zápasu s celkem Wycombe zraněnou Achillovu šlachu a zřejmě se do soboty nestihne dát do pořádku. To by v souboji s úřadujícím mistrem notně zamíchalo plány trenéra Aston Villy Davida O´Learyho.

Článek

O'Leary totiž navíc nemůže počítat ani s dalším útočníkem Kevinem Phillipsem, jenž má poraněný lýtkový sval. Při absenci Baroše by tak měl k dispozici pouze jednoho útočníka - Juana Pabla Angela. A to by značně snížilo šance Aston Villy na úspěch v zápase na Stamford Bridge.

Trenér se však nevzdává naděje, že Baroš bude do soboty v pořádku. "Chtěl bych proti Chelsea nasadit dva útočníky, ale těžko říct, co bude zítra. Milan měl včera problémy s achilovkou, a dnes ráno ani nemohl trénovat. Ale my doufáme, že v sobotu už bude v pořádku," prohlásil O´Leary pro oficiální internetové stránky klubu.

Baroš si přivodil zranění v úterním utkání Carling Cupu s celkem Wycombe, které Aston Villa vyhrála vysoko 8:3. Český reprezentant vstřelil na začátku druhého poločasu jeden gól. Baroš přestoupil z Liverpoolu do birminghamské Aston Villy letos v létě.

Reklama