Hlavní obsah

Cavani odmítl milión eur za to, aby nechal Neymara kopat penalty. PSG to popírá

Paříž
Aktualizováno

Předseda fotbalového klubu Paris St. Germain Násir Chelajfí údajně nabídl útočníkovi Edinsonu Cavanimu milión eur (asi 26 miliónů korun), pokud nechá penalty zahrávat nejdražšího hráče všech dob Neymara, což však měl Uruguayec odmítnout. PSG však informaci popírá.

Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters

Uruguayská hvězda Edinson Cavani.

Článek

Obě hlavní hvězdy se před týdnem pohádaly kvůli penaltě v utkání s Lyonem. Cavani se tehdy nenechal Neymarem přesvědčit, aby mu pokutový kop přenechal. Vzápětí neproměnil a situaci oba hráči bouřlivě probírali i po utkání v šatně.

Podle magazínu L'Equipe má Cavani ve smlouvě klauzuli, že pokud se stane nejlepším střelcem ligy, získá milion eur. Tu samou částku mu nyní šéf klubu měl nabídnout, když se nepohrne k penaltám v honbě za titulem krále střelců. Jenže podle deníku El Pais to Cavani odmítl s tím, že ho nezajímají peníze, ale že po čtyřech letech věrných služeb si zaslouží být exekutorem penalt.

Informace ohledně miliónové nabídky za přenechání exekuce pokutových kopů Neymarovi však klub podle listu Le Parisian oficiálně odmítl.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články