Hlavní obsah

Figo prý přece jen přestoupí do Interu Milán

MILÁN

Portugalský fotbalista Luis Figo se podle listu Gazzetta dello Sport stane posilou Interu Milán, ačkoli nedávno prohlásil, že chce zůstat v Realu Madrid. Dvaatřicetiletý záložník prý už brzy s italským klubem podepíše dvouletý kontrakt, který mu vynese 3,5 milionu eur za sezonu. Spolu s Figem má přijít z Realu na hostování obránce Walter Samuel.

Foto: ČTK

Luis Figo (vlevo) je na odchodu z madridského Realu.

Článek

Podle Gazzetty v pondělí dojednal Figovo nové angažmá jeho poradce Luis Vicente. Inter údajně nabízel hráči šest milionů eur na dvě sezony, nejlepší světový hráč roku 2001 chtěl o dva miliony více. Nakonec se zřejmě obě strany shodly na kompromisu.

Úřadující vicemistr Evropy je v současné době s Realem na turné v Asii, kam odletěl poté, co ztroskotaly jeho námluvy s Liverpoolem. V Realu s ním už trenér Wanderley Luxemburgo nepočítá.

Sedmadvacetiletý Samuel přišel do Madridu loni v létě z AS Řím za 27 milionů eur, ale hlavně kvůli zranění nenaplnil očekávání. Do Interu zamířil nedávno z Realu jeho spoluhráč z argentinské reprezentace Santiago Solari.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

Basketbal

Opava titul neobhájí

Opavští basketbalisté ligový titul neobhájí. Ve čtvrtfinále je senzačně vyřadila Ostrava, která vyhrála doma 86:85 a sérii ovládla 4:2 na zápasy.
NačítámNačíst další články