Hlavní obsah

Hrůza. Argentinského reprezentanta přepadli ve vlastním domě a škrtili před zraky jeho rodiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lisabon/Praha

Otřesný zážitek má za sebou argentinský obránce a hráč portugalské Benfiky Lisabon Nicolas Otamendi. Když se vracel z vítězného zápasu proti Famalicau (4:1) přepadlo ho několik lupičů, kteří jej s páskem kolem krku přinutili, aby je pustil dovnitř do domu, kde přitom byla hráčova manželka se synem.

Foto: @TorresErwerle, Twitter

Argentinský reprezentant Nicolas Otamedi.

Článek

Údajně čtyři útočníci si na Otamendiho počíhali v brzkých ranních hodinách před domem, když se vracel z nedělního zápasu s Famalicaem, který Benfica vyhrála 4:1. Tam ho napadli a s páskem kolem krku ho přinutili, aby je pustil dovnitř.

V domě se nacházela Otamendiho žena se synem, kteří údajně měli celému přepadení přihlížet. Lupiči si odnesli peníze a šperky, událost vyšetřuje portugalská policie. Fotbalista i jeho rodina je podle prohlášení Benfiky, navzdory složité situaci, v pořádku.

Třiatřicetiletý Otamendi letos slavil po boku Lionela Messiho triumf na Copa America, z nějž má z dřívějška i dvě stříbra. Stoper hrával také v Manchesteru City, v Benfice působí od září 2020.

Reklama

Související témata: