Hlavní obsah

Hvězdné spojení v PSG drhne. Frustrovaný Mbappé si stěžoval na Neymara

Paříž/Praha
Aktualizováno

Fotbalisté PSG v 8. kole francouzské ligy porazili 2:0 Montpellier a nadále suverénně soutěži kralují. Hvězdný útočník Kylian Mbappé vyšel ovšem tentokrát gólově naprázdno. Těsně před koncem duelu ho kouč Mauricio Pochettino stáhl ze hry. Televizní kamery pak zachytily, jak si francouzský mistr světa stěžuje na brazilského spoluhráče Neymara.

Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters

Diskuze mezi fotbalisty Kylianem Mbappém (vlevo) a Neymarem během sobotního ligového duelu proti Montpellieru.

Článek

„On (Neymar) mi vůbec nepřihrává," říká na záběru podle francouzského deníku RMC Sport zjevně frustrovaný Mbappé směrem ke spoluhráči Idrissaovi Gueyemu.

Pařížané jsou přitom po osmi odehraných kolech Ligue 1 i nadále stoprocentní, soutěž vedou o devět bodů. Přesto to na idylickou týmovou atmosféru, hlavně co se týče hvězdného útočného tria Neymar, Messi, Mbappé, nevypadá.

Během nedávného duelu s Lyonem se pro změnu Argentinec Messi urazil na krajana Pochettina za to, že ho stáhl ze hry. Nyní to vypadá na další neshodu mezi útočnými esy PSG.

Herně se ale Pařížanům daří, od startu sezony ještě neokusili hořkost porážky. Už v úterý je čeká domácí zápas Ligy mistrů s Manchesterem City. Zatím stále není jisté, jestli se do sestavy vrátí Messi, který si měl během duelu s Lyonem poranit koleno.

Reklama

Související témata: