Hlavní obsah

Nástupce českého kapitána je pěkné kvítko. Koluje po internetu nahý

Basilej

Změna je život. Fanoušci fotbalové Basileje si budou muset zvyknout, že mužstvo po pěti a půl letech opustil kapitán Marek Suchý. Český reprezentant míří do některé z větších lig, podle zákulisních informací nejspíš do Itálie. Jeho nástupcem se stal Omar Alderete (22). Mladého Paraguayce ovšem provází i po příchodu do Švýcarska stará aféra. Dodnes koluje po internetu nahý.

Foto: Sport.cz

Omar Alderete, nová posila obranných řad Basileje, má z ostudy kabát.

Článek

Marek Suchý je spolehlivost a zodpovědnost sama. Také proto i v národním týmu navléká kapitánskou pásku.

Jeho nástupce na velícím můstku basilejské defenzivy je jiné kvítko. Ještě v juniorském věku si připsal slušný skandál.

Omar Alderete má figuru jako desetibojař. Výška 1,88 m, váha kolem 90 kg. Má smůlu, že na veřejnost uniklo video, na němž je úplně nahý. Dosáhlo již přes milion zobrazení, sdíleno je i na gay portálech...

Hřích nezralého mládí

Nahrávka je staršího data, pořídila ji fotbalistova bývalá přítelkyně. Paraguayce však dostihla i při jeho velkém přestupu do Evropy. Je považován za velký talent, nicméně v Jižní Americe se zatím víc proslavil právě nefotbalovým skandálem.

„Vše se seběhlo, když jsem byl ještě mladší. Upřímně řečeno, ani jsem si nepamatoval, že takové video existuje. Je už staré. A pak mojí někdejší přítelkyni ukradli telefon, takže se dostalo na veřejnost," vysvětluje s tváří neviňátka.

Ačkoli Alderete žaloval média, která video zveřejnila, nahrávka i nadále koluje na sociálních sítích.

Reklama

Související témata: