Hlavní obsah

Nepříjemná scéna v nejvyšší fotbalové lize! Fanoušek sestřelil hráče zapalovačem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bern/Praha

V zápase 14. kola nejvyšší švýcarské fotbalové ligy mezi týmy Young Boys a Basileje byli fanoušci přítomni scéně, která by na stadionu neměla co dělat. Jeden z příznivců domácích hodil po jednom z hráčů hostujícího týmu zapalovač, který ho zasáhl těsně k oku, když se spoluhráči slavil vyrovnávací branku. Moment najdete ve videu uvnitř článku. (čas 42:21)

Foto: Claudio De Capitani/freshfocus

Švýcarský fotbalista Pajtim Kasami (na zemi) byl zasažen zapalovačem do obličeje.

Článek

V utkání šli do vedení hráči domácích. Ve 20. minutě se trefil Meschack, ale vedení čtvrtému týmu tabulky Super League nevydrželo dlouho. Ve 37. minutě vyrovnal Millar, který se poté se spoluhráči radoval u jednoho z rohových praporků.

Najednou se jeden z hráčů, konkrétně Pajtim Kasami, s bolestivou grimasou a hlavou v dlaních svalil na trávník. Chvilku nikdo nechápal, co se děje a spoluhráči začali zjišťovat, co se jejich parťákovi stalo.

Pak ale jeden z hráčů držel v ruce zapalovač, který po hráčích na hřiště hodil jeden z příznivců domácího týmu, jak ukázaly opakované záběry. Kasami naštěstí po krátkém ošetření v zápase, který nakonec skončil remízou 1:1, mohl pokračovat.

Reklama

Související témata: