Hlavní obsah

Skopl sám sebe. Co následovalo? Podívejte se na ztřeštěný omyl řeckého rozhodčího

16. 3. 2015 22:13

Tohle není žádná pralesní liga, nýbrž třetí nejvyšší fotbalová soutěž v Řecku. Jenže fotbaloví rozhodčí dělají chyby po celém světě. Nebo snad šlo o záměrný verdikt, který měl poškodit hostující tým? Posuďte sami, za co hlavní arbitr nařídil pokutový kop, přičemž celé situaci byl nablízku.

Podivná penalta v Řecku.

 
Článek

Sedm minut před koncem utkání měl hostující tým Ahaiki dvoubrankový náskok a mířil za vítězstvím, domácí Kalamata se však snažila vstřelit alespoň kontaktní gól, což se jí nakonec podařilo jen s přičiněním sudího.

Domácí útočník se vřítil do pokutového území, když se však pokoušel o střelu nebo centr, podkopl si nohu, neustál souboj s gravitací a skončil na trávníku. Sudí stál od celé situace asi tři metry, přesto, k všeobecnému překvapení přítomných fanoušků, nařídil pokutový kop! Celek z Peloponésu z něj snížil, ale nakonec stejně prohrál 1:2.

Reklama

Sdílejte článek