Hlavní obsah

Šokující zprávy o Ondráškovi. Končí v klubu, píší v Rumunsku

Praha

V Bukurešti se ani pořádně nerozkoukal a nejspíš už balí kufry. Fotbalový útočník Zdeněk Ondrášek odehrál za FCSB pouhých 113 minut, kontroverzní majitel bukurešťského klubu Gigi Becali ho podle rumunských zdrojů hodil přes palubu. Hněv Becaliho se ještě vystupňoval po nečekaném vyřazení FCSB ve druhém předkole Konferenční ligy. O konci Kobry v Rumunsku, kam přišel v létě z plzeňské Viktorie, píše uznávaný expert Emanuel Rosu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zdeněk Ondrášek ještě v dresu Viktorie Plzeň.

Článek

„Poté, co Zdeněk Ondrášek odehrál něco málo přes 60 minut za FCSB, bude po něm majitel klubu Gigi Becali žádat, aby ukončil kontrakt, který před několika dny s klubem podepsal. Bez komentáře," napsal už dříve na Twitter přední rumunský novinář Emanuel Rosu, jehož zdroje se obvykle nemýlí.

Ondrášek má přitom v Bukurešti za sebou teprve měsíc. Za nový klub odehrál druhý poločas v ligovém duelu s Botosani (0:0), následně proseděl na lavičce utkání předkola Konferenční ligy s Karagandou (1:0), v neděli ho vyslal trenér na posledních 23 minut v lize proti Craiově (4:1) a ve čtvrtek přidal v odvetě proti Karagandě další poločas. Podle rumunského žurnalisty jsou Ondráškovy dny v FCSB nyní sečteny.

„Tohle není hráč pro náš tým, nedosahuje naší úrovně," prohlásil po souboji s Botosani majitel FCSB. A teď nejspíš po trapasu v Konferenční lize ještě přitvrdil, alespoň to tvrdí na sociálních sítích Rosu.

Kobra, který má za sebou úspěšné angažmá v Dallasu, se ještě nedávno prosazoval v české reprezentaci. Vítězný gólem pomohl porazit Anglii v evropské kvalifikaci. V Plzni šel však výkonnostně dolů, svezl se s celým týmem. Po uplynulé sezoně se po vzájemné dohodě cesty Viktorie a 32letého Ondráška rozešly. Skončí předčasně i v Rumunsku?

Reklama

Související témata: