Hlavní obsah

To už je válka! Neymar s Cavanim šli po sobě v šatně, píší ve Francii. Prodejte ho, žádá Brazilec

Paříž/Praha

Nevraživost mezi dvěma útočnými esy ambiciózního Paris St. Germain je ve skutečnosti možná ještě horší, než se dá na hřišti vypozorovat. Brazilskou fotbalovou hvězdu Neymara a Urugayce Edinsona Cavaniho museli po nedělní výhře nad Lyonem v kabině od sebe odtrhovat spoluhráči. Píše to alespoň prestižní francouzský deník L´Equipe.

Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters

Uruguayská hvězda Edinson Cavani během duelu s Lyonem.

Článek
Fotogalerie

List přišel s informací hned na první straně pod titulkem 'Le Clash'. „Napětí mezi Neymarem a Cavanim, které bylo k vidění v neděli v Parku Princů během zápasu s Lyonem, mělo pokračování v kabině. Hned několik spoluhráčů muselo zasáhnout, aby oba Jihoameričany od sebe odtrhlo," píše L´Equipe.

Eskalace konfliktu přišla poté, kdy se hned dvakrát oba borci, za něž majitelé PSG vysázeli v přepočtu přes 7,5 miliard korun, během utkání přetahovali o zahrání standardní situace.

Ve druhém případě po špičkování s nejdražším hráčem světa Cavani neproměnil penaltu. PSG nakonec vyhrálo díky dvěma vlastním gólům soupeře 2:0.

Španělský deník Sport dokonce přišel s tvrzením, že Neymar už osobně intervenoval u prezidenta klubu Násira Al Chelajfího, aby Cavaniho prodal. „Říkal mu, že koexistence s Cavanim je zcela nemožná a žádal, aby se klub Urugayce zbavil," tvrdí španělské médium.

Reklama

Související témata: