Hlavní obsah

VIDEO: Bizarní oslava gólu. Hráči bavili diváky imitací wrestlingu

Motherwell

Fotbalisté mají v repertoáru řadu způsobů, jak si užít vstřelení gólu. Někteří v euforii svléknou dres, další tančí u rohového praporku, jiní vyběhnou v nadšení až na tribunu, kde se podělí o radost se svou drahou polovičkou nebo si jen tak sednou na volnou sedačku a zatleskají sami sobě. Bizarní oslavu předvedli o víkendu ve skotské lize i hráči FC Dundee Jim McAlister a Gary Harkins, kteří imitovali wrestlingový souboj.

Bizarní oslava gólu v podání fotbalistů FC Dundee.

 
Článek

Motherwell přivítal v rámci 10. kola skotské Premiership FC Dundee a od 3. minuty prohrával po trefě Clarksona. Po půlhodině hry bylo v táboře hostů ještě veseleji, když Harkins navýšil vedení už na 2:0.

Devětadvacetiletý záložník měl z gólu neskonalou radost. Dokonce takovou, že společně se spoluhráčem Jimem McAlisterem předvedli fanouškům netradiční show. McAlister k Harkinsovi přiběhl, chytil ho za hlavu a zápasnickým chvatem jej poslal k zemi. A diváci se výborně bavili...

Méně už domácí fotbalisté. Protivníkovi z Dundee totiž nakonec podlehli 1:3 a v dvanáctičlenné tabulce figurují vinou horšího skóre na předposlední příčce. Dundee je sedmé, na vedoucí Hamilton ztrácí deset bodů.

Reklama

Související témata: