Hlavní obsah

Zákrok na kriminál. Turecký fotbalista způsobil soupeři sedm stehů ve tváři

Gaziantep/Praha

Taková surovost se jen tak nevidí. Pravý obránce Denizlisporu Özer Özdemir předvedl ve 30. kole turecké Superligy proti Gaziantepu kop, za který by se nemusely stydět ani největší hvězdy světového MMA. Třiadvacetiletý fotbalista svého soupeře Brazilce Júniora Moraise kopačkou zasáhl do obličeje a způsobil mu sedm stehů. Özdemir za své počínání okamžitě vyfasoval červenou kartu.

Foto: @GoalscorerC, Twitter

Zákrok tureckého fotbalisty Özera Özdemira v utkání 30. kola Superligy.

Článek

Těžko říct, jestli šel v 50. minutě utkání Özdemir do souboje s úmyslem svého soupeře trefit. Jeho počínání bylo ale tak jako tak brutální a zcela bezohledné. Rozhodčí duelu měl na celou situaci zřetelný výhled a s červenou kartou nikterak neotálel.

Özdemir sice směrem k sudímu ještě něco utrousil, jakákoliv slova ale byla v tomhle případě zcela zbytečná. Nutno podotknout, že zraněnému kolegovi se ještě na hřišti za všechno několikrát omlouval.

Oslabení hosté ve zbytku utkání inkasovali dvě branky a s Gaziantepem prohráli 0:2. Domácí klub po duelu zveřejnil informaci, že tržná rána brazilského obránce si vyžádala sedm stehů.

Reklama

Související témata: