Hlavní obsah

Zíka: Heinzův odchod z Galatasaraye? Nesmysl!

PRAHA

Hráčský agent Pavel Zíka ve středu důrazně popřel informace tureckých médií o údajném odchodu Marka Heinze z Galatasaraye Istanbul, kam český útočník přestoupil před čtvrt rokem z německé Borussie Mönchegladbach. Turecká média přinesla zprávu, že Heinz chce ze sportovních i rodinných důvodů klub opustit už v zimě.

Foto: archiv

Marek Heinz

Článek

Heinz v srpnu podepsal v Turecku smlouvu na dva roky s roční opcí, ale v novém působišti není podle novinářů spokojený. Necítí prý šanci na stabilní místo v základní sestavě a navíc se jeho manželce v Istanbulu nelíbí. "Jestli chce jít, klidně může," prohlásil údajně trenér Erik Gerets.

Zíka ve středu takové informace po rozhovoru se svým klientem důrazně dementoval. "Je to naprosto smyšlená informace, přesný opak je pravda. Aklimatizace je sice náročná, ale Marek se chce o místo v mužstvu poprat a rozhodně nemá namířeno k odchodu. Ostatně by to ani nebylo možné, protože už na podzim hrál za Mönchengladbach a další změna není možná," připomněl Zíka novelizovaný přestupní řád mezinárodní federace FIFA.

Reklama

Související témata: