Hlavní obsah

Benago se odhlásilo z Balticflora Open Cupu 2013. Pořadatelé shání náhradu

Teplice

Prestižní turnaj Balticflora Open Cup v Teplicích má pár dní před startem trhlinu. Odhlásilo se z něj pražské Benago a pořadatelé nyní shání jakoukoliv náhradu.

Foto: Michal Pavlík, FAČR

Teplická Balticflora pořádně zbrojí na novou sezónu.

Článek

Po odstoupení Benaga, které se mělo ve skupině střetnout postupně s ruskými celky z Tjumeně a Petrohradu a poslední den bojů ve skupinách se Slov-Maticem Bratislava, mají pořadatelé těžkou hlavu a náhradníka hledají, kde se dá. "Budeme rádi, když se nám přihlásí v podstatě kterýkoliv tým, protože bychom rádi dodrželi počet osmi účastníků a klubům, které jsme pozvali, chceme poskytnout tolik utkání, jak jsme přislíbili," říká Radek Turišin, jeden z hlavních organizátorů turnaje.

Právě jemu se mohou zájemci hlásit o účast na tomto turnaji, kde nový účastník nahradí právě Benago, včetně všech jeho již rozlosovaných utkání. Protože Balticflora Open Cup začíná již ve čtvrtek, pokud máte zájem, hlaste se co nejdříve Radkovi Turišinovi na telefonní číslo 775 868 242.

„Velice se omlouvám mému kamarádovi Michalovi Žákovi za vzniklé potíže, ale jak jsem již řekl jemu, nechci jemu, jako pořadateli, ani nám Benagu dělat ostudu tím, že bychom takto prestižní turnaj odehráli v šesti lidech proti špičkovým celkům z Ruska, Slovenska, Ukrajiny či Brazílie," omlouval se na klubových stránkách trenér Benaga Beni Simitči.

„Jak všichni víme, fotbalové přípravy vrcholí a samozřejmě i Benago má své hráče, kteří mají fotbal jako „vedlejšák"," pokračoval Simitči, „Navíc se nám minulý týden zranily opory Rodek, Brahimi a Pešír. Jan Lištván je na předem domluvené dovolené, Amrani je na turnaji v Dubaji. S kým bych to asi měl hrát?"