Hlavní obsah

Cacau se v pondělí vrátí do Chrudimi. I s vítězem UEFA Futsal Cupu

Chrudim

Atraktivní utkání čeká v pondělí 4. listopadu chrudimskou sportovní halu. K přípravnému duelu přijede poslední vítěz UEFA Futsal Cupu, kazašský mistr Kairat Almaty. A s ním pochopitelně i věhlasný Cacau, trenér tohoto celku, jehož popularita je ve východočeském městě velká!

Foto: Ivana Hošková

Brazilský trenér Chrudimi, Ricardo Camara Sobral, známý pod jménem Cacau.

Článek

Výkop utkání je 4. listopadu 2013 ve 20:00 a jeho cíl je jasný. Oba soupeři se připravují na účast v Elite round UEFA Futsal Cupu a prověření aktuální formy je z obou stran vítané. ERA-PACK přivítá ve druhé polovině listopadu Barcelonu, Charkov a Targu Mures, Kairat je také hostitelem jedné ze skupin a střetne se s běloruským Vitebskem, bosenským Sarajevem a v kazašském derby s Tulparem Karaganda.

Kairat Almaty nepřijede do Čech jen za tímto jediným utkáním. Již tento týden se v Teplicích zúčastní euroasijského turnaje Jeremenko Cup, v jehož rámci se střetne i s Balticflorou Teplice. A pak už tým zamíří do Chrudimi.

Chrudimským fanouškům se tak opět nabízí jedinečná šance vidět Brazilce Cacaua na vlastní oči. Tento futsalista, který získal s ERA-PACKem čtyři mistrovské tituly, byl našimi příznivci velmi oblíbený a ti mají opět šanci ho vidět v domácí hale. Vstupné na tento zápas, ve kterém se představí jeden z nejlepších evropských klubů a vítěz futsalové Ligy mistrů, je 50 Kč. Ženy a důchodci zaplatí 30 Kč, děti do 150 cm uvidí utkání zdarma.

Pondělnímu souboji bude předcházet také neméně zajímavý předzápas. V něm se od 18 hodin proti sobě postaví členové realizačních týmů a managementu.

Reklama

Související témata: