Hlavní obsah

Čeští futsalisté spojí své síly s policií ČR

Praha

Fandili jste českým futsalistům v boji o postup na ME 2014? Sledovali jste, jak se reprezentaci České republiky vedlo na listopadovém MS 2012 a rádi byste se s hráči osobně setkali? V neděli 23. června se část českého národního týmu představí v rámci šestého policejního dne na Letišti Praha-Letňany, kde proběhne autogramiáda úspěšných sportovců futsalu a hokeje!

Foto: Ivana Hošková

České reprezentanty čeká po úspěšné březnové kvalifikaci na ME 2014 prázdninový program

Článek

Přesně v 9 hodin odstartuje VI. ročník Dne policie ČR, který nabídne návštěvníkům bohatý program plný nevšedních zážitků. Od rána budou v areálu letiště k vidění ukázky činnosti zúčastněných složek, mezi kterými bude zařazeno například slaňování z vrtulníku, seskok s padákem, fotbalové utkání na koních mezi Policií ČR a Městskou policií hl. m. Prahy, činnost služebních psů, zadržení ujíždějícího vozidla a další. Návštěvníci se mohou těšit také na výstavu nejmodernější techniky, historická vozidla nebo ukázky špičkových světových pilotů v letecké akrobacii.

Autogramiáda nejlepších českých sportovců bude probíhat od 11 do 13 hodin. Mimo zástupců české futsalové reprezentace budou své podpisy rozdávat také hráči klubů HC Lev Praha a HC Sparta Praha. Konkrétně se můžete těšit na zkušeného reprezentanta Davida Friče, českou brankářskou jedničku Libora Gerčáka a ostříleného obránce Marka Kopeckého.

Nejen sportovní fanoušci si ovšem přijdou v neděli na své. V odpoledních hodinách propukne hudební festival Police For People, na němž zahrají kapely Sto zvířat, Mandrage nebo Buty. Po celý den bude probíhat doprovodný program pro děti.

S celou akcí, která bude doslova nabitá skvělou zábavou pro celou rodinu, je úzce spojen také trenér české futsalové reprezentace Tomáš Neumann, který se podílí na samotné organizaci. „Jedna z našich firemních aktivit je pořadatelství různých eventů a již šestým rokem spolupracujeme s Policií ČR a dva roky i s pražskou Městskou policií. Každý rok akce nabírá na atraktivitě a každý rok se snažíme posunout laťku výše. Jsem rád, že letos mimo atraktivních ukázek práce policistů, bude pro diváky připravena letecká akrobatická show a také autogramiáda hokejistů Sparty a Lva Praha a v neposlední řadě našich reprezentantů ve futsalu. Tímto bych velmi rád pozval všechny fanoušky sportu, policie, hudby, ale i ostatní, kteří si chtějí zpříjemnit neděli. Teď už nám nezbývá nic jiného než si přát hezké počasí."

Přijďte se s námi pobavit a prožijte netradiční den s Policií České republiky, úspěšnými sportovci a českými hudebníky. Vstup zdarma!

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

Hokej

Kanada - USA 6:4

Kanada ve finále mistrovství světa hokejistů do 18 let zdolala Spojené státy
NačítámNačíst další články