Hlavní obsah

Douglas, Pešír, Vahala. Kdo posílí Benago dál?

Praha

Futsalový klub FC Benago Praha během letní přestávky nelení. Do týmu už trenér a prezident klubu Beni Simitči přivedl tři posily. Tou poslední je mladý talentovaný brankář Ondřej Vahala z Bohemians 1905.

Foto: benago.cz

Brankář Ondřej Vahala přestoupil od futsalových Klokanů do pražského Benaga.

Článek

„Ondra k nám přestupuje z vršovického klubu, kde strávil jen krátkou futsalovou epizodu. V zimě tam totiž přestoupil ze Slavie jako kompenzace za odchod Davida Filingera k sešívaným. Společně s Michalem Kudrnou už nebudeme mít o brankáře nouzi na několik dalších let," oddychl si Beni Simitči a vyjádřil spokojenost s transferem: „Mám mladého talentovaného brankáře, který je ročník narození 1990. Do budoucna bude určitě jedním z top brankářů ligy."

Již dříve Benago představilo brazilského obránce Douglase dos Santose, který do mužstva přišel z polské ligy. Druhou posilou se stal fotbalista Tomáš Pešír, jenž již dříve za Benago v deseti utkáních nastoupil, ale až od sezóny 2013/2014 se stává futsalovým profesionálem. „Futsalová veřejnost se může těšit na další posily. Tímto rozhodně nekončíme," usmíval se Simitči.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.