Hlavní obsah

Sobota odhalí jméno nejlepšího futsalového týmu žen

Králem futsalu se koncem května stal očekávaně FK ERA-PACK Chrudim. Ale který futsalový tým žen bude novou královnou? Už tuto sobotu proběhne mistrovství ČR žen ve futsalu, které bude letos hostit královské město Kadaň. Celkem deset nejlepších týmů se tak utká o mistrovský titul, který bude letos obhajovat opět Chemcomex Vysočany.

Posledního května proběhlo v Kadani oficiální rozlosování MČR žen ve futsalu

Článek

Deset nejlepších týmů bude od sobotního rána bojovat ve dvou základních skupinách. Nejobávanějším týmem bude stejně jako loni Chemcomex Vysočany, který má ve svém středu i nejlepší fotbalistku roku 2012 Petru Divišovou.

Zkřížit cestu úřadujícím mistryním se bude snažit například pořadatelský tým Betis Kadaň, nejlepší tým Libereckého kraje Démoni Česká Lípa, vítěz Strahovské fotbalové ligy Modré lvice Praha, nejlepší tým Středočeského kraje SK Rakovník nebo Gamaspol Jeseník.

V prvním duelu finálového turnaje se představí přesně v 8:15 Česká Lípa s Kladnem, finále je na programu v 19:30. V sobotu 22. 6. 2013 se tak můžete i vy přijít podívat do Sportovní haly v Kadani na přehlídku nejlepších českých futsalistek. Výtěžek vstupného MČR bude věnován malému Honzíkovi Šnajdrovi z Karlových Varů, který trpí dětskou mozkovou obrnou.

Více informací naleznete zde.

Složení základních skupin
Skupina A
DFT Sokol Vysočany (Praha)SK Kladno (Středočeský kraj)FC Démoni Česká Lípa (Liberecký kraj)Modré lvice Praha (Praha)AC Gamaspol Jeseník (Olomoucký kraj)
Skupina B
Chemcomex Vysočany (Praha – obhájce prvenství)SK Rakovník (Středočeský kraj)FC Betis Kadaň (Ústecký kraj)Platan Protivín (Jihočeský kraj)Sokol Ocmanice (Kraj Vysočina)

Reklama

Související témata: