Hlavní obsah

Fanoušek uplaval kilometr na moři, jen aby se dostal na Messiho jachtu. Jak to celé dopadlo?

Playa de Ses Salines

Představte si, že ležíte na pláži na dovolené a relaxujete. Najednou zjistíte, že zhruba kilometr od pobřeží se plaví obrovská jachta jednoho z nejlepších fotbalistů planety Lionela Messiho. Toužíte alespoň po společné fotografii, ale co uděláte? Mladík jménem Suli měl na Ibize ihned jasno - vrhnul se do vln oceánu a plaval zhruba kilometr splnit si svůj sen.

Foto: Mundo Deportivo

Fanoušek Suli plaval kilometr k jachtě argentinského útočníka Lionela Messiho.

Článek

Zatímco jeden z jeho kamarádů zůstal na pevnině, čtyřiadvacetiletý Suli sbalil mobilní telefon do plastového pouzdra a vydal se k Messiho impozantní jachtě. Když uplaval úctyhodný kilometr, dostalo se mu vřelého přivítání.

S Messim si dvacet minut popovídal, dostal sklenku džusu a také se dočkal oblíbené selfie. Fotit však musel jeden z členů palubního personálu, Suliho mobil totiž cestu v mokru nepřežil. Slavný Argentinec a hráč Barcelony se mimo jiné dozvěděl, že čtyřiadvacetiletý odvážlivec je fanouškem konkurenčního Atlétika Madrid.

„Když jsme spolu mluvili, nepůsobil na mě jako velká hvězda. Byl velmi skromný, velmi pohostinný. Messi a jeho rodina jsou úžasní," promluvil Suli pro španělský list Mundo Deportivo. Hvězdný útočník mu poté nabídl odvoz na pláž, ale Suli odmítl a zpátky opět doplaval.

Tentýž večer zavítal i do slavného hudebního klubu Pacha a na párty potkal i portugalského mistra Evropy Cristiana Ronalda. Dvě mouchy jednou ranou! „Jenže nemohl jsem mu ani podat ruku. Byl obklopen ochrankou a nešlo se k němu vůbec dostat," líčil Suli své zážitky z dovolené.

Reklama

Související témata: