Hlavní obsah

Génius znovu úřadoval! Messimu po hattricku a lahůdce tleskali i fanoušci soupeře

Sevilla

Hattrick číslo 51. Jeden gól hezčí než druhý. Barcelonský kanonýr Lionel Messi předvedl další záblesk geniality. Při výhře 4:1 na hřišti Betisu Sevilla uchvátil i fanoušky soupeře, kteří mu vstoje aplaudovali. Na všechny jeho trefy se můžete podívat v přiloženém videu. A uvnitř článku také na parádní kousek Luise Suáreze, který si s panem Božským v ničem nezadal.

Hattrick Lionela MessihoVideo: DIGI Sport

 
Článek

První gól vstřelil skvělým projektilem z přímého kopu. Na druhý mu patičkou přihrál Luis Suárez. Když pak Lionel Messi v 85. minutě završil hattrick cizelérskou technickou střelou přes gólmana Paua Lópeze, příznivci Betisu povstali a ocenili argentinského fotbalového boha potleskem a skandováním jeho jména.

„Nepamatuji si, že bych někdy předtím něco takového zažil. Jsem fanouškům za jejich reakci hrozně vděčný," děkoval Messi po 51. hattricku v kariéře (z toho 33. v La Lize).

Spektakulární gól Luise SuárezeVideo: DIGI Sport

Barca je vůbec továrnou na lahůdky. O spektakulární trefu se postaral také Luis Suárez, který si při gólu na 3:0 pohrál se třemi obránci a velké sólo zakončil nekompromisní střelou kolem brankáře.

Však se na perličky z mistrovské dílny podívejte sami.

Který gól hvězd Barcelony se vám líbí nejvíc?
1. gól Messiho
12,4 %
2. gól Messiho
2,1 %
3. gól Messiho
75,6 %
gól Suáreze
9,9 %
Celkem hlasovalo 3433 čtenářů.

Reklama

Související témata: